Over ons

Wieringa & Partners is een detacheringsbureau dat coacht, begeleidt en inspireert. Sinds de oprichting door Jelmer Wieringa in 2014, matchen wij professionals aan uitdagende opdrachten bij financiële instellingen.

Binnen ons bedrijf wordt kennis over de thema’s business intelligence, Finance, Riskmanagement, compliance, control en (regulatory) reporting samengebracht. We besteden uitgebreid aandacht aan “In Control” vraagstukken en de verankering daarvan in de organisatie, niet alleen met onze klanten maar ook met onze medewerkers en associates.

Young Professional Program

Samen met diverse bancaire instellingen bieden wij het Wieringa & Partners Young Professionals Program, een maat-programma waarbij de young professionals binnen het bankbedrijf getraind worden, met uitzicht op vast dienstverband. Dit doen wij vanuit Wieringa Young B.V., het dochterbedrijf van Wieringa & Partners.

Vanuit de markt merkten wij dat er behoefte was aan een frisse blik op de huidige gang van zaken. Jonge, net afgestudeerde mensen, oftewel; young professionals, hebben dit. Dit leidde ertoe dat wij het Young Professional Program hebben ontwikkeld, op basis van een Shadow-Share-Lead programma.

Shadow-Share-Lead Programma

Shadow-Share-Lead is sinds 2010 een bewezen methode en programma, waarbij de kennisborging en kennistransitie van, door Wieringa & Partners geworven, Young Professionals naar een grootbank snel en gefaseerd toeneemt met transformatie en transitie tot einddoel. 

Privacy verklaring

Deze website slaat gebruikersgegevens op. Klik hier om naar de privacy verklaring te gaan.

Meer weten over ons? Kijk ook op www.wieringa-partners.nl of bezoek (en like!) ons op LinkedIn.